Home
Priče pacijenata


Pismo pacijenta

 
Vera Zlatković

Utiske Vere Zlatković, pacijentkinje obolele od mijastenije gravis, možete pogledati ovde.

 
Članak u "Politici"

 
Dražen Bogićević

Draženu Bogićeviću je, posle nekoliko meseci traganja za pravom dijagnozom, 2004. godine na Klinici za neurologiju KCS ustanovljena Vilsonova bolest, retki poremećaj metabolizma bakra koji se ispoljava, između ostalog, neurološkim smetnjama. Posle tri nedelje ispitivanja na Klinici za neurologiju, Draženu je saopšteno da je lečenje bolesti doživotno. Šest meseci kasnije najveći broj njegovim simptoma se povukao.

 
Zoran Radičević

Zoran je imao tešku epilepsiju koja nije reagovala na lekove. Posle operacije sve je krenulo sasvim drugim tokom...

 

 

 

 
<< Početak < Prethodna 1 2 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 2

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.