Home O klinici Organizacija Stacionar VII odeljenje Jedinica poluintenzivne nege
Jedinica poluintenzivne nege

U ovoj jedinici leče se bolesnici koji su završili lečenje u nekoj od Jedinica intenzivne nege a koji nisu za prevođenje u neku drugu neurološku ustanovu, kod kojih se primenjuje lečenje i nega uz dodatni nadzor i potporu jer se radi o bolesnicima kod kojih je pogoršanje stanja moguće.

Takođe se leče bolesnici koji su primljeni zbog akutnih, intenzivnih neuroloških tegoba, kojima je potrebno hitno a kratkotrajno pružanje pomoći sa medicinskim nadzoroma a koji nisu životno ugroženi.

 

Ko je online

Imamo 58 gostiju na mreži

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi u periodu od 1981. do 2016.

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.