Home Forum
Welcome, Guest
Diskusija o moždanom udaru
  • Page:
  • 1

TOPIC: sve o moždanom udaru

sve o moždanom udaru 9 years, 7 months ago #9

  • milija
Ovo su stranice predviđene za diskusiju o moždanom udaru, faktorima rizika za moždani udar, prevenciji i lečenju moždanog udara, životu nakon moždanog udara, brigama, problemima, savetima, ohrabrenjima...

Odg: sve o moždanom udaru 9 years ago #90

  • jelenka.b.b.
Da li postoji mogućnost da se dijagnostikuje facijalis, a zapravo se radi o blažem moždanom udaru? Hvala.

Re: sve o moždanom udaru 9 years ago #92

  • milija
Poštovana,
obzirom da je Vaše pitanje uopšteno sa malo konkretnijih podataka, potrebno je javiti se na pregled specijalisti neurologije koji će proceniti da li postoje odstupanja u neurološkom nalazu uključujući i facijalis za koji ste pitali, te da na osnovu toga sugeriše odgovarajuću dijagnostiku koja će utvrditi izmedju ostalog da li se radi i o moždanom udaru.
Svakako je najbolja opcija da zakažete neurološki pregled u Poliklinici Kliničkog centra Srbije, te da se u zakazanom terminu javite sa svom dostupnom medicinskom dokumentacijom.
Srdačan pozdrav
Dr Milija Mijajlović
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.06 seconds

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.