Home Forum
Welcome, Guest

Iskustva staratelja obolelih od demencije
(1 viewing) (1) Guest
Diskusija o demenciji
  • Page:
  • 1

TOPIC: Iskustva staratelja obolelih od demencije

Iskustva staratelja obolelih od demencije 9 years, 7 months ago #8

  • tanja
Poznato je da je demencija bolest koja ne pogađa samo obolelog već i celu porodicu. Sledeće stranice namenjene su razmeni iskustava osoba koje se brinu o obolelima...

Odg: Iskustva staratelja obolelih od demencije 9 years, 4 months ago #35

  • tanja
Pogledajte neke od tekstova koje su pripemili lekari Centra za poremecaje pamcenja Klinike za neurologiju, koji Vam mogu pomoci da se upoznate sa bolescu od koje Vas bliznji boluje, kao i da Vam daju prakticne savete kako postupati u svakodnevnim situacijama...
Razmenite svoja iskustva preko ovog foruma..
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.06 seconds

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.