Home Forum
Welcome, Guest
Diskusija o epilepsiji
  • Page:
  • 1

TOPIC: Epilepsija i aniksioznost

Epilepsija i aniksioznost 4 years, 6 months ago #751

  • KristinaPopovic

Odg: Epilepsija i aniksioznost 4 years, 6 months ago #752

  • KristinaPopovic
Ako mi mozete odgovoriti na jedno pitanje do pre mesec ipo jedno dva meseca me je mucila aniksioznost i panicni napadi (malo sam se plasila sta ako mi padne na pamet da se ubijem ili poludim) tad sam bila dosta usamljena i radila sam bas puno (iako sam u drustvu bila vesela)
..Malo vise sam hipohondar i citala sam ono upustvo da se mogu javiti takve misli.Moje pitanje je da li se takve nus pojave mogu javiti posle 10 godina korišćenja i imala sam samo dva napada? Nemam takve pomisli konstantno niti kad sam sa nekim u drustvu.Vesela sam smejem se ,ali me takve pomisli povremene brinu..
Last Edit: 4 years, 6 months ago by .
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.05 seconds

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.