Home Forum
Welcome, Guest
Diskusija o epilepsiji
  • Page:
  • 1

TOPIC: Pomoc oko inf

Pomoc oko inf 5 years, 9 months ago #732

  • Mrsulja
Prije svega veliki pozdrav.Imam jedan neobican zahtjev i bio bi vam neizmjerno zahvalan ako bi mogli da mi pruzite par informacija opsteg tipa o epilepsiji,posto u Crnog Gori a pogotovo ne Primorju nema niko ko to strucno zna .Da li mozete da mi kazete dvije stvari.Prvo koliko je idiopatska epilepsija cesta posle 18 godine zivota.Vidjeo sam na primjeru Velike Britanije da je sada odnos pojave epilepsije 50 kod mladjih od 18 i 50% kod starijih od 18 godina.Da li mozete da mi kazete koliko se ona javlja cesto posle 18 godine,idiopatska epilepsija ? Na jednom sajtu nasao sam da u opstoj starijoj populaciji broj gdje se ne zna uzrok da je 25 % ,da li je to istina ,posto mi to djeluje puno ? I da li mozete da mi objasnite u kojim situacijama se javlja kasna posttraumatska i postinzultna epilepsija,mislim na kasne ,da li su to slucajevi prije svega koji imaju trajna i veca ostecena mozga ,i je li moguce da se neko potpuno oporavi od neke povrede a da kasnije dobije epilepsiju ,posle 2 ,3 godine,ili je to ipak rijetkost ako se vec neko potpuno oporavi ? Bio bih vam jako zahvalan ako bi mogli da mi odgovorite,
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.05 seconds

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.