Home Forum
Welcome, Guest
Diskusija o epilepsiji
  • Page:
  • 1

TOPIC: Epi napad ili ne....

Epi napad ili ne.... 5 years, 9 months ago #731

  • Dzesi
Postovani,majka sam petnaestogodisnje devojcice.Pre desetak dana,dok je bila u skoli,samoje ustala,podigla jednu ruku,pocela je da je izokrece,tako i drugu,glava isto tako zabacena u stranu,ukocena,noga u kolenu savijena.Trajalo je nekih pet,sest sekundi,potom pad,udarac glavom u stolicu,trzaji oko tridesetak sekundi,bez svesti sve to naravno,budjenje kroz pet,sest minuta,Nije bilo pene na ustima nije se upiskila.Odmah prebacena na decije odeljenje,nalazi svi uredni,eeg glave uredna,dva puta radjen.Da napomenem da je predhodne nedelje imala virus,glavobolje,temperatura,i bolovi u grlu,nespavanje.Do sada je bila potpuno zdrava,doktor nije dao nikakvu terapiju,vec samo redovne kontrole i dvadeset cetvorocasovno pracenje.Uzasno sam preplasena pa bih da me posavujete sta dalje?Inace nam je rekao da je to bio epi napad.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.05 seconds

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.