Home Forum
Welcome, Guest
Diskusija o epilepsiji
  • Page:
  • 1

TOPIC: D

D 5 years, 9 months ago #730

  • Dusanka
Postovani,
postavila bi par pitanja.
Naime, decak od dve i po godine nakon nekoliko pregleda,uradjenog eeg-a, magnetne rezonance, ustanovljena je epilepsija ali ne i koja. Promenjeno je vise terapija, da su ga trenutno stavili na 4 razlicita leka. Po snimku eeg-a kazu da mu je bolje,ali on i dalje ima napade,slbijeg inteziteta, i nije zivotno ugrozen. Na kontrolama govore da,prevedeno na srpski, ce odustati od daljeg istrazivanja jer ne znaju sta da mu daju jer lekovi na njega ne deluju. Na dijagnozi pise da je epilepsija- non specifikata. Ako sam dobro napisala. Sve ovo je obavljeno na klinici u Novom Sadu, ali ne salju nas dalje. Kao i svaki roditelj zeleli bi jos neko misljenje pa se ovim putem obracam i vama. Sta da rdimo i gde jos mozemo da pokusamo?
Unapred zahvalna,cekam vas odgovor,s postovanjem,
Dusanka.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.05 seconds

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.