Home Forum
Welcome, Guest

Juvenilna mioklinicna epilepsija - naslednost
(1 viewing) (1) Guest
Diskusija o epilepsiji
  • Page:
  • 1

TOPIC: Juvenilna mioklinicna epilepsija - naslednost

Juvenilna mioklinicna epilepsija - naslednost 6 years, 1 month ago #726

  • Milanovic
Poštovani, imam epilepsiju od 14. godine, sad imam 38 (tip Juvenilna mioklinicna epilepsija). Dosad sam imao 30tak napada, uvek izjutra, u 90% slučajeva posle deprivacije spavanja (ponekad i alkohol), čak sam na klinici kod vas dobio napad kad sam trebao da snimam EEG posle deprivacije spavanja. Uglavnom imam i predosećaj za napad. Otkako sam dobio EFTIL kao terapiju napadi su se proredili na mozda 1 godisnje (namerno kazem mozda). Nisam imao napad 5 godina, ali su se kad sam se "skinuo" sa terapije opet vratili. Sad sam opet na EFTIL-u i nemam napad već 6 godina (prihvatio sam da terapiju imam ceo život). Imam jedno VELIKO pitanje za Vas. Žena mi je trudna i interesuju me da li je ovaj vid epilepsije nasledan, odnosno koja je verovatnoca da mi dete, daleko bilo, dobije epilepsiju ili nesto, jos dalje bilo, slicno? Inace imam brata blizanca, dvojajcani blizanci, koji nema nikakvih, hvala Gospodu Bogu, problema. ... p.s. Kaze mi zena da nocu, tokom sna mi se povremeno javljaju trzajevi uglavnom gornjih ekstremiteta ... srdacan pozdrav

Re: Juvenilna mioklinicna epilepsija - naslednost 6 years, 1 month ago #727

  • Milanovic
jel iko cita ovo??? :/
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.06 seconds

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.