Home Forum
Welcome, Guest
Diskusija o epilepsiji
  • Page:
  • 1

TOPIC: zarisna epilepsija

zarisna epilepsija 6 years, 7 months ago #702

  • dacaandra
pozdrav svima..............
imam devojcicu od 14-meseci koja je farmakorezistentna,ima zarisnu epilepsiju ,pridobijenu sa mesec dana zivota:( koristila je tegretol,sabril,frizijum,rivotril..vec duze je na kepri,lamiktalu i od nedavno opet i na sabrilu,jer je on jedini lek na koji je odreagovala prvi put na mesec dana i bila bez i jednog napada tada,sada on neradi svoje kao pre i opet nam se planira nova terapija,skinuli bi nam kepru,ostavili lamiktal i uveli topamaks................uh,ko ce vise i zapamtiti sve ove lekove:( ...ima li iko neku informaciju o topamaksu i kombinaciji nekog leka sa njim,nus pojave,svaka informacija nam je dobro dosla....inace,obzirom na to da je jako mala super napreduje na drugim poljima za sada ......hvala unapred
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.05 seconds

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.