Home Forum
Welcome, Guest

Pitanje za prof. Ristica, Vojvodica ili Sokica
(1 viewing) (1) Guest
Diskusija o epilepsiji
  • Page:
  • 1

TOPIC: Pitanje za prof. Ristica, Vojvodica ili Sokica

Pitanje za prof. Ristica, Vojvodica ili Sokica 6 years, 11 months ago #679

  • cevap89
Da li jedan od pomenutih profesora moze da mi kaze kakav je uticaj alkohola na epilepsiju i kakav je u kombinaciji sa Eftilom? Doktor u Valjevu mi je rekao da mogu da popijem ponekad, ali da ne pijem svaki dan. Posto se praznici priblizavaju, a ja znam da cu se verovatno osecati nervozno i depresivno, ako ne budem u respolozenju kao i ostalo u mom okruzenju, da li smem i koliko da popijem? Prvi napad sam imao 30.11.2013., a drugi, tj. dva uzastopna, vec sutradan i od tada je sve u redu. NAPOMINJEM nisam alkoholicar, ali u dobrom drustvu volim da popijem. Pitao bih Vas ovo licno, dobio sam uput, zbog moguceg uvodjenja leka Kepra, kod jednog od Vas trojice/troje, ali i zakazivanje pregleda u ovoj drzavi je isto kao i sve ostalo, usporeno. Unapred Vam se zahvaljujem na brzom odgovoru. Srdacan pozdrav.
Last Edit: 6 years, 11 months ago by .
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.05 seconds

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.