Home Forum
Welcome, Guest
Diskusija o epilepsiji
  • Page:
  • 1

TOPIC: Novi epi napad

Novi epi napad 7 years ago #660

  • Vaki
Postovani,
Lecim se na Klinici za Neurologiju od temporalne epilepsije10 ak godina,a od februara i od narkolepsije.
Epilepsija mi je bila pod kontrolom od prosle godine,kada ste mi posle 2 napada koja su se generalizovala uveli i Keppru.
To je trajalo do proslog vikenda kada sam dobila bez ikakvog upozorenja novi vid napada.Za to vreme sam bila potpuno svesna ali nisam mogla da funkcionisem normalno,govorila sam nepovezano,znala sam da je nepovezano,imala sam nekontrolisane trzaje glavom,ali u svesnom stanju i sve vreme mi se cinilo da mogu to da kontrolisem.
Napad se zavriso posle 30 ak min,mucninom,povracanjem,iscrpljenoscu i sto se prvi put desilo potpunom promenom raspolozenja,nekontrolisanim plakanjem i strahom.
Ono sto me brine je sto se prvi put javila velika promena tipa napada,jel to znaci da se menja i lokacija u mozgu koja je zahvacena?
Pod trojnom terapijom se pojavio napad,jel vreme za kontrolu ?
I poslednje i najbitnije,cetvrtak je vece,sve se desilo u nedelju,ja se nisam oporavila od napada.Jos se osecam polu zbunjeno,iscrpljeno,imam jake glavobolje koje resavam brufenima od tada,mucnina se nije smirila,resavam je nekako ranisanima.To se do sada nije desavalo,kada bih mogla da ocekujem da prodje?

Mnogo hvala!Izvinite sto sam udavila!

Re: Novi epi napad 7 years ago #669

  • rile
dodjite na kontrolni pregled, ima smisla sada da se evaluira sta se dogodilo.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.06 seconds

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.