Home Forum
Welcome, Guest
Diskusija o epilepsiji
  • Page:
  • 1

TOPIC: molim za pomoc

molim za pomoc 7 years, 2 months ago #632

  • pejak
Molim vas da mi neko pomogne. Mom sestricu (5 godina)je uradjen eeg i konstatovali su mu u tirsovoj deciju benignu epilepsiju i prepisali mu lek Tegretol. Potrazili smo jos jedno misljenje, samo radi sigurnosti i dijagnoza je bila ista, ali su savetovali uzimanje leka Eftil.

Koga poslušati? kakve su kontraindikacije za ova dva leka?
I još jedno vrlo važno pitanje: lekar u Tiršovoj je rekao da postoji mogucnost da je uzrok te epilepsije tumor na mozgu, svi smo preplašeni i ne znamo šta da radimo? Da li je rano da se radi NMR? Sta da radimo?
hvala unapred

Re: molim za pomoc 7 years, 2 months ago #634

  • pejak
I jos jedna stvar me buni, niko u porodici mog sestrica, ni sa majcine, ni sa oceve strane nema epilepsiju, i kako je onda moguce da kod mog sestrica bude nasledna?
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.06 seconds

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.