Home Forum
Welcome, Guest
Diskusija o zravstvu Srbije u celini
  • Page:
  • 1

TOPIC: GDE SE OBRATITI?

GDE SE OBRATITI? 7 years, 6 months ago #549

  • andreita
VECE SVIMA....MOJ SUPRUG IMA TEGOBE,KOJE LEKARI NEMORI OTKRITI STA JE.IMA TRNJENJE U LEVOJ STRANI TELA.GLAVA..RUKA NOGA... RADJENA SVA MOGUCA ISPITIVANJIMA,I PO REZULTATIMA SVE U NORMALI.PRVA MR.POKAZALA DA JE SVE U REDU,A NA DR DEGENERACIJU VRATNIH PRSLJENOVA.Alekar je sumnjao a multiplu sklerozu,al je Bogu hvala to odbacio.kako kaze ''znam sta mu nije,ali nemam pojma sta jeste''...tako reci nas iskulirao.lekarska komisija odbila uput za bg KOD DOKTORA Stojisavlljevica,jer kako kazu vec su mu odobrili za NS odakle su ga poslali kuci jer rekose imate bolnicu vasu u Sm..... kome se obratiti pa makar i privatno,jer 6 meseci stojimo tako u mestu....

Odg: GDE SE OBRATITI? 7 years, 6 months ago #550

  • andreita
mlad covek 32 god,imamo malo dete.svaki dan mu stanje drugacije,sve mu gore..nekoliko puta se desilo da nemoze da stane na noge,tek nakon sto hitna dodje dobije injekciju polako popusta.Zao mi da ga gledam kako pada u depresiju jer kaze lekari mu ne veruju kad im govori..a ne znam kako mu pomoci,gde se obratiti?
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.05 seconds

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.