Home Forum
Welcome, Guest
Diskusija o Multipla sklerozi
  • Page:
  • 1

TOPIC: MS

MS 9 years, 4 months ago #38

  • Dragana RT
Postovani strucnjaci potrebna mi je pomoc,a na zalost nemam ni jedan kontakt telefon da vas pozovem pa moram ovim putem.Imam jako bliskog poznanika koji je doputovao iz Svajcarske pre neki dan boluje od Multiple skleroze,hronicni bolesnik i trenutno je u fazi pogorsanja bolesti i ima jako velike bolove u predelu lica,tamo su mi prepisali morfijum.Njegovi ukucani se jako plase zbog velikog konzumiranja ovog leka(pije ga 2 puta dnevno).Ja sam student vise med.skole i znam neke osnovne stvari o toj bolesti...interesuje nas da li postoji neki blazi lek koji bi trenutno mogao da umiri ove katostrofalne bolove.Cika Pavo ima 58-60.Da li je moguce ja poznajem profesora Nesu neurologa jer mi je predavao pa da dodjemo kod njega privatno ili neku drugu kliniku da nam preporucite.Hvala unapred!

Odg: MS 9 years, 4 months ago #40

  • irdujmbas
Postovana,
Ukoliko se radi o bolesniku koji nije drzavljanin Srbije, a tokom boravka u nasoj zemlji ima ozbiljan i hitan zdravstveni problem, moze se obratiti neurologu u urgentnom centru.
Srdacan pozdrav

Re: Odg: MS 8 years ago #399

  • Ms-ovka
Pozdrav svima.
Potreban mi je broj telefona neurologije da zakažem pregled.
I pitanje,koliko se dugo čeka na pregled kod dr Neše Stojsavljevića?U pitanju je MS.
Hvala
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.06 seconds

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.