Home Forum
Welcome, Guest
Diskusija o epilepsiji
  • Page:
  • 1

TOPIC: Pregled kod dr.Ristica

Pregled kod dr.Ristica 9 years, 6 months ago #24

  • Strahinja1977
Postovani,

hteo bih da Vas pitam kako se moze zakazati pregled kod dr Ristica? Da li je potrebno imati uput lekara? Moja sestra boluje od leukodistrophia-e i hteli bismo da cujemo i njegovo misljenje.
Hvala unapred.

Pozdrav,
Strahinja

Odg: Pregled kod dr.Ristica 9 years, 6 months ago #25

  • rile
Postovani Strahinja,

nikako ne bi smela da postane praksa da se pregledi zakazuju preko Foruma nase klinike. Razlozi za to su mnogobrojni i verujem da se dobro daju naslutiti.
Ipak, napravicemo izuzetak da bismo potvrdili pravilo iskljucivo u ovom slucaju i vise ga necemo ponavljati: dodjite sa svom dokumentacijom i sa sestrom ukoliko je u mogucnosti 03.06. 2011. u 15 sati u zgradu polikinike KCS (na II spratu)

Aleksandar Ristic

Pregled kod lekara Klinike za neurologiju zakazuje se preko poliklinike KCS ukoliko tako odluci Vas lekar ili po pismenoj preporuci nekog od lekara sa same Klinike.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.06 seconds

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.