Home Forum
Welcome, Guest
Diskusija o epilepsiji
  • Page:
  • 1

TOPIC: video EEG monitoring

video EEG monitoring 8 years, 4 months ago #200

  • Jovana.R
Poštovani dr Ristiću,
u avgustu treba da dođem na kliniku za neurologiju na snimanje video EEG monitoring. Interesuje me kako izgleda moj dan tamo, sta mogu da ponesem i koristim, lap top, knjigu... da li ću raditi neke testove? I još jedna značajna stvar. Po završetku snimanja, nakon kog vremena dobijam rezultate kao i mišljenje lekarskog konzilijuma? Ubrzo nakon snimanja bi trebalo da putujem pa me zanima kako stvari stoje po završetku snimanja.

Unapred veliko hvala na odgovoru.
Pozdrav,
Jovana

Odg: video EEG monitoring 8 years, 4 months ago #201

  • rile
Mozete da korstitite laptop, da citate knjigu, da obavljate uobicajene aktivnosti, metoda se sastoji od dugotrajnog snimanja EEG-a sa poglavine uz video nadgledanje. Mozete da primate posete. Zavisno od toga da li ste hirurski kandidat misljenje Konzilijuma ce biti doneto prema tom prioritetu. Preliminarne rezultate imacete tokom hospitalizacije (boravka u bonici).
pozdrav
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.05 seconds

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.