Home Forum
Welcome, Guest

Granica sposobnosti za samostalni život?
(1 viewing) (1) Guest
Diskusija o demenciji
  • Page:
  • 1

TOPIC: Granica sposobnosti za samostalni život?

Granica sposobnosti za samostalni život? 8 years, 5 months ago #192

  • Jedinac
Majka je u ranoj fazi AB, sve naznake su tu. Problem je što živi sama, ide po lekarima po osnovu drugih bolesti (hipohondar), ali ne postoji apsolutno nikakva kontrola da li, kada i koliko propisanu terapiju uzima, možda preteruje sa lekovima...

Ukazivanje na greške ne pomaže, govori da je to zbog toga što je te poslove inače obavljao njen pokojni suprug (moj otac).

Radim 9-17, ponekada i duže, imam suprugu i decu. Ne mogu lično da se staram o njoj. Mogao bih da priuštim sebi da je stavim u dom, ali ne i ženu koja bi je čuvala.

Potreban mi je savet, u kom trenutku bolesti prestaje granica kada neko može samostalno da živi i kada je humanije da majku stavim u dom? Strah me da ne napravi požar ili nešto slično, a sa druge strane, ona radije ne bi menjala sredinu u kojoj živi.
Last Edit: 8 years, 5 months ago by .
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.06 seconds

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.