Home Forum
Welcome, Guest
Diskusija o epilepsiji
  • Page:
  • 1

TOPIC: Informacija

Informacija 8 years, 5 months ago #183

  • haikupesnik
Ne znam da li kod vas sam se lecio krajem 80 godina proslog veka i pocetkom devedesetih. Lecio me je dr. Nebojsa Jovic i bilo je uspesno. Izbacio je fenobarbiton iz terapije postepeno a uveo tegetrol kasnije zbog sankcija milsim da je bio mazepin. Posle je uz pracenje smanjio i mazepin i ja sam polaskom u srednju skolu u Beograd zavrsio i sa terapijom mazepina snimci su bili uredu sad san covek koji ima porodicu posao itd.
Sestricina moje prijateljice ima 21 godinu i ima epilepsiju. Leci se ovde u Valjevu ne znam koji pije lek i tegetrol zajedno sa njim bas smo sinoc pricali. Ali terapija nema uspeha. Pre neki dan se onesvestila i to je trajalo vise od sata. Morali su da je vode u urgentno na budjenje. Trajanje nesvestice se povecava verovatno sa godinama. Po prici prijateljice izgleda da ima nesto tvrdo u gornjem delu vrata. Mozda neko okostavanje. A pred nesvesticu je zaboli glava ucuti se i samo klone.
Interesuje me kako moze ona iz Valjeva da dodje kod vas. Uput, bez uputa bilo sta. Jednom su vec bili u Beogradu nisam siguran na kojoj klinici gde je ostavljena u bolnici da bude preko noci da bi se snimala ujutro verovatno u snu. Nije dozvoljeno da deda bude sa njom. Posto zivi sa dedom a ne sa roditeljima koji su razvedeni. Ona je se uplasila od ostalih pacijeneta i pobegla. Mozda je bila i mladja.

Odg: Informacija 8 years, 5 months ago #184

  • rile
Uput je neohodan, a u KCS Klinika za neurologiju upucuju nadlezni lekari iz regionalng centra, u ovom slucaju kako ja razumem neurolozi u Valjevu. U mnogim slucajevima nije neophodno da boelsnika pregleda neurolog u KCS, jer su nasi neurolozi u regionalnim centrima vrlo profesioalni i strucno korektni.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.06 seconds

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.