Home Forum
Welcome, Guest

za doktora aleksandra ristica http://neurologija.b
(1 viewing) (1) Guest
Diskusija o epilepsiji

TOPIC: za doktora aleksandra ristica http://neurologija.b

za doktora aleksandra ristica http://neurologija.b 9 years, 7 months ago #11

  • bilja02
imam 37 god iz smedereva sam.bolujem od epilepsije i od decembra prosle godine leci me doktor aleksandar ristic.Za njega imam samo reci hvale i svima koga aleksandar leci da ga slusaju jer je covek od ogromnog poverenja meni je preporucio stimulator i ja cu rado prihvatiti na zadnjoj kontroli mi je preporucio topamaks pa bi da ga pitam kolika bi mi doza pocetna bila i da li ide na recept
This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.

Re: za doktora aleksandra ristica http://neurologija.b 9 years, 7 months ago #13

  • rile
Tako je Biljo ide na recept

Odg: Re: za doktora aleksandra ristica http://neurologija.b 9 years, 7 months ago #15

  • bilja02
da li mogu ja da ostanem u drugom stanju

Odg: Re: za doktora aleksandra ristica http://neurologija.b 9 years, 7 months ago #16

  • bilja02
ako nemogu zbog cega

Odg: Re: za doktora aleksandra ristica http://neurologija.b 9 years, 7 months ago #17

  • rile
Epilepsija nema nikakve veze sa mogućnošću trudnoce. Izazov bolesnica sa epilepsijom u trudnoći je što moraju da piju lekove tokom čitave trudnoće kao i van nje. Razlog tome je sto napadi u trudnoci mogu da ostete bebu koja sazareva u materici. Pored toga, eventualni padovi u sklopu epilepticnog napada dodatno ugrozavaju trudnocu. Većina lekova koje koriste bolesnice sa epilepsijom su bezbedni za svakodnevno uzimanje tokom trudnoce. Lekovi na "crnoj listi" a kojih ima na našem tržištu antiepileptika su Eftil i Fenobarbiton. Ukoliko žene sa epilepsijom uzimaju ove lekove tokom trudnoće mogućnost da se nešto loše desi sa bebom tokom sazrevanja u materici je oko 10%.
Last Edit: 9 years, 5 months ago by .

Odg: za doktora aleksandra ristica http://neurologija.b 9 years, 5 months ago #29

  • rosalie
Dobar dan.Ja i moja porodica smo postali ocajni11Moja mladja sestra je u 10 godii imala encefalitis od kog je zbog nestrucnosti ljekara zavrsila u komi i na inezivnoj nezi u Podgorici gde su joj se borili za zivot dugo vremena!Posle toga je imala skoliozu kicme i operacija je uradjena na Banjici,ugradjen joj je MIAMI MOSS.
Stanje moje sestre je grozno,napadi su ucestali,nicim se ne mogu regulisati,probali smo sve nove lijekove sto se moglo iprobati i opet nikakvog poboljsanja!
Prije nekoliko dana je dosla sa popovnog ispitiavanja iz Pg gdje je radjen neki novi multislice skener koji nije nista pokazao,i imala je 7 napada za 15 dana u bolnici!
Sada bih vas zamolila da mi kazete vase strucno misljenje o svemu ovome,i da li postoji negde neka magnetna rezonanca na koju se moze poci sa tim celikom u ledjima,jer moja sestra ima tek 24 godine i citav je zivot pred njom...
Molim vas odgovor.
unaprijed zahvalna Sladjana
Time to create page: 0.12 seconds

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.