Home Forum
Dobro došli, gost
Diskusija o moždanom udaru
  • Strana
  • 1

TEMA: Zacepljena desna arterija

Zacepljena desna arterija pre 3 godina #743

  • padobranac
Imao sam mozdani udar 2006(30 godina)2008 dobijam 2 epilepticka napada u razmaku oko 6 mjeseci,da bi mi doktor Nikola Vojvodic iz Beograda prepisao Tegretol CR-400 2x1,evo vec 7 godina nemam epileptickih napada,vozim auto(automatik) samo u krugu 5-10km,cekam da se usvoji neki zakon o voznji auta sa epilepsijom.
Moje pitanje bi bilo,dali se moze da ocepi zakrcena arterija do 75 & i kako se to radi.
Pitam zato sto mi je desna arterija zacepljena a lijeva je krenula 25%,kazu u slucaju da dodje do 75% morat cu na operaciju ciscenja arterija i da pratim arteriju na dopleru svakih godinuu dana.,dali su mi da pijem TORIS,kazu da ne nadracuje epi napade,od ljekova pijem-Tegretol 2x1,Persantin 2x1,Aspirin 1x1,Enarapril 2x1,toris1x1
Samo pitam desna arterija je zacepljena ,ako dodje i ova druga do 75% dali se to moze odrasditi posto mi je i druga arterija zacepljena a imao sam mozdani udar i epi napad
Pozdrav!
  • Strana
  • 1
Vreme za pravljenje stranice: 0.61 sekundi

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.