Home Forum
Dobro došli, gost
Diskusija o demenciji
  • Strana
  • 1

TEMA: Terapija

Terapija pre 2 godina, 5 meseci #746

  • Lidija
Moj otac ima 80 god.I vec tri godine ima Demenciju,terapija koju prima je Oikamid tablete 2+2+0;Quentiax tablete od 100mg ujutro 1 tableta ,a uvece 1/2 tabletu;Yasnal 5mg uvece 1 tabletu;Sanval 1/2 tablete za spavanje.U zadnje vreme pojavila se agresija i totalna zbunjenost,neprepoznavanje bliskih u kuci i nista u svojoj okolini.Molim Vas najljubaznije da mi pomognete kako da mu bar ublazimo agresiju.Hvala Vam i ocekujem odgovor.Lidija
  • Strana
  • 1
Vreme za pravljenje stranice: 0.05 sekundi

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.