Home News SIMPOZIJUM I MONOGRAFIJA: „Parkinsonova bolest:2020, 13.11.2020
SIMPOZIJUM I MONOGRAFIJA: „Parkinsonova bolest:2020, 13.11.2020
There are no translations available.

Poštovane kolege, dragi prijatelјi

Veliko nam je zadovolјstvo da Vas obavestimo da će se

13.novembra 2020.godine u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti, održati simpozijum „Parkinsonova bolest:2020“. Organizatori simpozijuma su Klinika za neurologiju KCS, Medicinski fakultet u Beogradu, Društvo neurologa Srbije i SANU. Preliminarni program simpozijuma je naveden nastavku, simpozijum će biti akreditovan, a informacije o načinu prijavlјivanja i ostalim neophodnim detalјima biće navedene u narednom obaveštenju. Posebno nam je zadovolјstvo što će iz simpozijuma proisteći monografija pod istim nazivom.

Uz kolegijalni pozdrav,
Vladimir S. Kostić

 

PRVO OBAVEŠTENJE

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.