Home News Archive Moždani udar - Izazovi VII, 23-24. novembra 2018. god., svečana sala SANU
Moždani udar - Izazovi VII, 23-24. novembra 2018. god., svečana sala SANU
There are no translations available.

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo održavanje tradicionalnog stručnog skupa

iz cerebrovaskularnih bolesti "Moždani udar - Izazovi VII" 23. i 24. novembra 2018. u Svečanoj sali SANU.

Ovaj međunarodni seminar se sada održava po sedmi put, ali po prvi put trajaće dva dana i ove godine njegovo održavanje podržano je od strane Evropske organizacije za moždani udar. Dve glavne teme skupa su sekundarna prevencija moždanog udara sa akcentom na kombinovanu antitrombotičnu terapiju i lečenje intracerebralne hemoragije. Predavači su renomirani inostrani i nacionalni predavači iz ovih oblasti. Oba dana seminara se završavaju jedosatnim radionicama u okviru kojih je planirano rešavanje kliničkih slučajeva iz dve glavne teme seminara.

Registracija učesnika će se vršiti preko Medicinskog fakulteta u Beogradu (tel. +381 11 3636365; +381 11 3636364; email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ).

Prvo obaveštenje

First announcement

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.