Home About clinic Staff Radnici kvartala Radnice I kvartala 2018. godine - Slađana Mlinar, Zorica Rakić, Milijana Maksimović, Katarina Maksimović i Ljubica Vojinović
Radnice I kvartala 2018. godine - Slađana Mlinar, Zorica Rakić, Milijana Maksimović, Katarina Maksimović i Ljubica Vojinović
There are no translations available.

Održavanje higijene na Klinici za neurologiju je složen i odgovoran posao, pogotovo ako se uzme u obzir veličina zgrade i hroničan nedostatak osoblja. Veliki broj bolesnika koji se leče u stacionaru, svakodnevni protok ljudi kroz Kliniku, kao i nepovoljna epidemiološka situacija u zimskim mesecima samo su neki od parametara koji ovaj posao dodatno otežavaju.

Ipak, zahvaljujući dobroj organizaciji i požrtvovanom radu spremačica, sve obaveze i postavljeni zadaci u održavanju higijene na Klinici se uspešno završavaju. Iz smene u smenu svako je davao svoj doprinos, počev od svakodnevnog posla, do generalnog sređivanja prostorija i glancanja podova specijalnom emulzijom. Pet spremačica naše Klinike su i u danima Novogodišnjih i Božićnih praznika vredno radile na generalnom čišćenju zgrade. Slađana Mlinar, Zorica Rakić, Milijana Maksimović, Katarina Maksimović i Ljubica Vojinović su pet dobrih vila naše Klinike. Njihov način rada prevazilazi radne obaveze koje su pravilnicima propisane. Tako je to kada se radno mesto doživljava kao druga kuća.

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.