• Srpski
  • English
Home Aktuelnosti Ass. dr Milija Mijajlović održao predavanje na nedavno održanom kongresu Evropske akademije za neurologiju
Ass. dr Milija Mijajlović održao predavanje na nedavno održanom kongresu Evropske akademije za neurologiju

Ass.dr Milija Mijajlović održao je 24.juna 2017. godine, zapaženu usmenu prezentaciju pod naslovom:

“Transcranial sonography reveals nigrostriatal dopaminergic system damage in the primary burning mouth syndrome”u sesiji Headache and Pain, na III Kongresu Evropske akademije za neurologije (European Academy of Neurology), koji je održan od 24-27.juna u Amsterdamu, a ugostio je preko 6000 neurologa iz Evrope i sveta.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.