Home News Archive "Moždani udar - Izazovi" - 15. decembar 2016. godine
"Moždani udar - Izazovi" - 15. decembar 2016. godine

Sada već tradicionalni skup "Moždani udar - Izazovi" se po šesti put održava 15. decembra 2016. godine od 9 do 18h u svečanoj sali Rektorata Univerziteta

u Beogradu. Predavanja će održati naši ugledni gosti iz inostranstva, Prof. Valeria Caso iz Italije (predsednica Evropske Organizacije za Moždani udar), Prof. Charlotte Cordonnier iz Francuske i Prof. Hanne Christensten iz Danske, kao i naši eminentni stručnjaci: Prof. Dr Ljiljana Beslać Bumbaširević, Prof. Dr Nadežda Čovičković Šternić, Prof. Dr Dejana Jovanović, Prof. Dr Miroslav Marković, Doc. Dr Jasna Zidverc Trajković, Asist. Dr Aleksandra Pavlović, Asist. Dr Milija Mijajlović, Asist. Dr Predrag Stanarčević. Na skupu će posebno biti fokusirani problemi moždanog udara kod žena i savremeni prinicipi sekundarne prevencije moždanog udara.

Program skupa možete preuzeti ovde.

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.