Home Aktuelnosti Otvorena Klinika „Alchajmerova bolest“
Otvorena Klinika „Alchajmerova bolest“

Povodom 21. septembra, Svetskog dana borbe protiv Alchajmerove bolesti , na Klinici za neurologiju u okviru Otvorene klinike održano je predavanje za obolele i članove porodice.

Prisutni su tokom predavanja informisani o bolesti , problemima koje ona ispoljava , nezi pacijenta kao i o stresu porodice koja neguje obolelog.

Ispred „Centra za poremećaj pamćenja i demencije“ predavanje su održali: Dr.G.Mandić-Stojmenović, Dr. T.Stojković, spec.med.psih. B.Salak-Đokić, psih.V.Ilić, vms.S.Radojević.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.