Home News Archive Informacija o salzburškim seminarima
Informacija o salzburškim seminarima

Poštovane koleginice i kolege,

Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu (Centar za međunarodnu saradnju) objavio je poziv za prijavljivanje na Salzburške seminare.

U pitanju je austrijsko-američka Fondacija koja organizuje jednonedeljne seminare iz raznih oblasti. Predavači, eksperti, doniraju svoja predavanja i vreme, a Fondacija obezbeđuje besplatan boravak na nekom od ponuđenih seminara.

Za učešće je potrebno prijaviti se online do 15.10.2016. preko

www.aaf.online.org

Izabrani učesnici seminara stiču pravu da učestvuju u dodelama mesečnih stipendija u Austriji u narednim godinama posle čega im se pruža mogućnost organizovanja predavanja u našoj zemlji u kojoj bi učestvovali i neki od predavača iz inostranstva, ali i zemlje. Akademski partneri Fondacije je Cornell Univerzitet, Sloan-Kettering Cancer Center, Cleveland Clinic i dr.

Kolektiv Klinike za neurologiju

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.