• Srpski
  • English
Home
U pripremi je "IZIS", novi sistem elektronskog zakazivanja pregleda

Ministarstvo zdravlja Srbije uvodi novi sistem elektronskog zakazivanja pregleda ("IZIS"), u kome će nadležni izabrani lekari i nadležne specijaliste u ime svojih pacijenata zakazivati termine za pregled u našoj Klinici i izdavati pacijentu "elektronski uput", sa imenom specijaliste i vremenom pregleda.

Prvi, ovako zakazani pregledi na Klinici za neurologiju će se obaviti 01.10.2016. godine.

Za sada ne raspolažemo sa dovoljno informacija da bi detaljno objasnili ovaj sistem zakazivanja i čim detalji budu poznati to ćemo objaviti. Do daljeg preglede ćemo zakazivati kao i do sada.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.