• Srpski
  • English
Home
U pripremi je "IZIS", novi sistem elektronskog zakazivanja pregleda

Ministarstvo zdravlja Srbije uvodi novi sistem elektronskog zakazivanja pregleda ("IZIS"), u kome će nadležni izabrani lekari i nadležne specijaliste u ime svojih pacijenata zakazivati termine za pregled u našoj Klinici i izdavati pacijentu "elektronski uput", sa imenom specijaliste i vremenom pregleda.

Prvi, ovako zakazani pregledi na Klinici za neurologiju će se obaviti 01.10.2016. godine.

Za sada ne raspolažemo sa dovoljno informacija da bi detaljno objasnili ovaj sistem zakazivanja i čim detalji budu poznati to ćemo objaviti. Do daljeg preglede ćemo zakazivati kao i do sada.

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.