Home News Archive Međunarodni praznik sestara - Najbolja među najboljima
Međunarodni praznik sestara - Najbolja među najboljima

Povodom Međunarodnog praznika sestara u amfiteatru Klinike za neurohirurgiju dana 11.05.2016. godine, Sindikat medicinskih sestara i tehničara

KCS kao i svake godine dodelio je zahvalnice “Najbolja među najboljima”.

Ove godine ispred Klinike za neurologiju zahvalnicu je dobila Slađana Mirković, medicinska sestra internističkog kabineta Klinike za neurologiju.

Slađana Mirković je rođena 1970. godine u Beogradu. Srednju medicinsku školu završila je u Zemunu1989.godine. Radni odnos na Klinici za neurologiju, zasniva 1990. godine, gde je radila na odeljenju za Neuromišićne bolesti i oboljenja kičmene moždine na poslovima zdravstvene nege bolesnika. Od 1995.godine radi u internističkom kabinetu, gde tokom svog dugogodišnjeg rada značajan doprinos daje u organizaciji rada kabineta . Sestra Slađa, kako joj se i kolege i pacijenti sa poštovanjem obraćaju pleni smirenošću. Stručnost, komunikativnost, humanost, su osobine koje su deo njene ličnosti, a ona je uvek spremna da pruži maksimum, da razume i pomogne. Saradnja sa Slađom je veliko zadovoljstvo i za kolege i pacijenate.

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.