• Srpski
  • English
Home O klinici Zaposleni Emeritus Svetlana Vasojević
Svetlana Vasojević

Vms Svetlana Vasojević, glavna sestra prijemnog odeljenja u penziji

Svetlana Vasojević je rođena 02.05.1951. godine u Zemunu. Srednju medicinsku školu završila je 1970. godine, a radni staž započela 1971. godine na Institutu za neurologiju na  poslovima zdravstvene nege bolesnika.  Diplomirala je na Višoj medicinskoj školi 1984. godine sa visokom ocenom. Na mesto glavne sestre ambulante postavljena je 1990. godine. Napisala je više stručnih radova  i učestvovala je na većem broju sručnih seminara, kongresa i projekata. Edukovana je za rad u internističkom kabinetu i za rad u dispanzeru za iniciranje Dysporta.

 

 

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.