• Srpski
  • English
Home O klinici Zaposleni Glavne sestre Svetlana Janković
Svetlana Janković

Svetlana Janković,
glavna sestra Dnevne bolnice

 

 

 

Klinika za neurologiju, Dr.Subotića br.6  
Kontakt telefon 306 42 13
Rođena je 1969. godine u Beogradu. Osnovnu i srednju školu završila u Beogradu, diplomirala je na Višoj medicinskoj školi u Beogradu 2014. godine. Na Klinici za Neurologiju zasniva radni odnos 1987.godine na poslovima zdravstvene nege bolesnika, od 2015. godine. postavljena je za glavnu sestru Dnevne bolnice.
„Edukacija i trening sestara, bolesnika i članova porodice za neinvazivnu ventilaciju u kućnim uslovima”,UMST „Sestrinstvo” KCS, Beograd , 2010. godina.
Autor je mnogih radova i aktivni učesnik na kongresima i simpozijumima.
Kvalitet u sestrinskoj praksi, dokumentovanje sestrinskog rada i istraživanje u sestrinstvu.
UMST „Sestrinstvo” KCS
Udruženje neuroloških sestara Srbije UNSS
Komora medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije KMSZTS
Zdravstvena nega neuroloških bolesnika i dokumentovanje sestrinskog rada putem procesa zdravstvene nege.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.