Home News Archive Održana Otvorena klinika „Epilepsija, sport i razonoda”
Održana Otvorena klinika „Epilepsija, sport i razonoda”

Na Klinici za neurologiju 23. marta 2016. godine održana je Otvorena klinika VI kliničkog odeljenja sa temom „Epilepsija, sport i razonoda”.

Predavači su bili dr. Aleksandar Ristic i vms. Ruzevic Zorica.

Teme su obrađvale savremena saznanja o sportu kod pacijenata obolelih od epilepsije. Predavanjima je prisustvovalo oko 20 pacijenata, koji su se aktivno uključivali sa pitanjima i bili veoma zainteresovani oko aktuelne teme. Na kraju sastanka urađena je evaluacija , pri cemu su pacijenti izrazili veliko zadovoljstvo održanim predavanjem, a istovremeno i veliku spremnost za dalja održavanja ovakve vrste sastanaka.

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.