Home O klinici Zaposleni Radnici kvartala Radnica IV kvartala 2015. godine - medicinska sestra Aleksandra Bućin
Radnica IV kvartala 2015. godine - medicinska sestra Aleksandra Bućin

Medicinska sestra Aleksandra Bućin je jedna od sestara koje savesno brinu o elektronskom sistemu pod nazivom “Put leka”. Ovo zaduženje zahteva visok stepen odgovornosti, stručnosti i strpljenja. Aleksandra omogućava da se ostvari uspešna i efikasna saradnja medicinskih sestara, lekara i farmaceuta, a rezultat toga su pedantna dnevna trebovanja lekova, detaljni izveštaji o potrošnji, godišnji popis lekova i potrošnog materijala što omogućava planiranje nabavki za naredni period.

Aleksandra Bućin je zaposlena na Klinici za neurologiju 20 godina. Završila je Srednju medicinsku školu “Nadežda Petrović” u Zemunu kao jedna od najboljih učenica. Od prvog dana na Klinici za neurologiju krasi je odgovoran i profesionalan pristup pozivu medicinske sestre. Pored znanja i iskustva, poseduje osobine koje treba da ima svaka medicinska sestra: proaktivan pristup radu, kritičko mišljenje, smisao za timski rad, empatijski odnos prema bolesnicima, kolegijalnost… Pored redovnih sestrinskih obaveza, Aleksandra je zadužena za sterilizaciju zavojnog i drugog materijala u autoklavu.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.