Home News Archive Dan Klinike za neurologiju Kliničkog centra Srbije
Dan Klinike za neurologiju Kliničkog centra Srbije

Čast nam je i zadovoljstvo da vas obavestimo da Klinika za neurologiju Kliničkog centra Srbije proslavlja 91 godinu svog postojanja i uspešnog rada.

Godišnjicu ćemo obeležiti radno, 12.oktobra 2015. godine, u svečanoj sali Dekanata Medicinskog fakulteta u Beogradu, Dr Subotića 8, sa početkom u 10 časova.

Biće nam zadovoljstvo da prisustvujete predavanjima naših pet novoizabranih redovnih profesora Katedre za neurologiju, kao i prezentacijama odabranih publikacija Klinike za neurologiju, objavljenih u renomiranim naučnim časopisima u protekloj godini.

Detaljni program možete preuzeti ovde.

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.