• Srpski
  • English
Bojana Tadić

Bojana Tadić, glavna sestra Odeljenja za epilepsiju i poremećaje spavanja (VI odeljenje) i Odeljenja za multiplu sklerozu i druge imunski - posredovane bolesti (V odeljenje)

 

Klinika za neurologiju KCS, Dr Subotića br.6
Kontakt telefon 011/3064-236
Rođena 1983. godine u Beogradu. Srednju medicinsku školu na Zvezdari završila 2002. godine. Radni odnos zasniva na Klinici za neurologiju 2003. godine.
Diplomirala na Visokoj zdravstvenoj školi u Zemunu 2014. 2015. upisala strukovne specijalističke studije na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Od 2015. glavna sestra Odeljenja za epilepsiju i poremećaje spavanja (VI odeljenje) i Odeljenja za multiplu sklerozu i druge imunski - posredovane bolesti (V odeljenje).
Autor je više radova i aktivni učesnik na kongresima i simpozijumima.
Zdravstvena nega obolelih od Multiple Skleroze i Epilepsije.
Udruženje neuroloških sestara Srbije;
UMST „Sestrinstvo“
Zdravstvena nega neuroloških bolesnika
Engleski jezik

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.