Home News Archive Webinar “Predstavljanje Nacionalnog vodiča o dijagnostici i lečenju Alchajmerove bolesti“ 25.12.2014.
Webinar “Predstavljanje Nacionalnog vodiča o dijagnostici i lečenju Alchajmerove bolesti“ 25.12.2014.

Obaveštavamo Vas da će Prof dr E. Stefanova, Ass dr A. Pavlović, dr G. Mandić Stojmenović i dr T. Stojković

sa Klinike za Neurologiju KCS održati predavanje u okviru Webinara Klinike za neurologiju KCS “Predstavljanje Nacionalnog vodiča o dijagnostici i lečenju Alchajmerove bolesti“ u slušaonici Klinike za neurologiju KCS 25.12.2014. godine, sa početkom u 12h.

Pristup Webinaru moguć je preko našeg sajta (www.neurologija.bg.ac.rs) (adresu je potrebno uneti u address bar Internet pretraživača Vašeg računara) odabirom stavke Webinar na meniju, a za start prenosa potrebno je klinknuti na dati link (u Internet Explorer-u i prihvatiti instalaciju ponuđenih dodataka.).

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.