Home News Archive Renovirana intenzivna nega na I spratu
Renovirana intenzivna nega na I spratu

Radove na renoviranju sobe intenzivne nege na I spratu Klinike za neurologiju finansirao je KCS.

Ugrađena su automatska vrata u cilju obezbeđivanja privatnosti i poštovanja dostojanstva bolesnika. U istoj sobi obavljeni su i radovi na obezbeđivanju sigurnih električnih instalacija za sve uređaje koji se koriste u intenzivnoj nezi, ugrađen je dodatni razvodni orman i postavljeni su bolesnički setovi (iznad svakog kreveta postoje priključnice za gasove, direktno i indirektno svetlo i taster za poziv sestara). Pored toga, postavljeni su odbojnici na zidovima, okrečena je soba i obavljeno je farbanje stolarije.

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.