Home News Archive Donacija pokretnih paravana
Donacija pokretnih paravana

U sklopu akcije “Humanizacija prostora na Klinici za neurologiju KCS “ bogatiji smo za dva pokretna paravana modernog dizajna, koji se koriste pri obavljanju zdravstvene nege nepokretnih bolesnika.

Njihova primena je veoma značajna jer obezbeđuju poštovanje privatnosti I dostojanstva ličnosti bolesnika, a medicinskom osoblju omogućavaju komfornost upotrebe i rukovanja.

Zahvaljujemo se donatoru na humanom gestu ( uz poštovanje anonimnosti ), kao i na podršci I prepoznavanju neophodnosti poštovanja privatnosti naših pacijenata.

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.