Home News Archive Još jedna donacija kreveta Klinici za neurologiju
Još jedna donacija kreveta Klinici za neurologiju

Klinika za neurologiju je dobila još pet novih medicinskih kreveta, a poklon je farmaceutske kuće Merck.d.o.o., Srbija.

Zahvaljujući donaciji, na Klinici raspolažemo sa 10 funkcionalnih kreveta  vrhunskog kvaliteta Nitrocare , predviđeni za intezivnu negu bolesnika koji zahtevaju 24h nadzor.

Antidekubitalni  dušek sa antibakterijskom navlakom je poklon firme AB Trade.o.o.

Kreveti se podešavaju prema potrebama pacijenta, što omogućava brži oporavak, sprečavanje  ili ublažavanje komplikacija i prijatniji boravak u bolnici. Rad medicinskih tehničara - sestara svojim angažovanjem i brigom prema pacijentu je efikasniji, što rezultira kvalitetnijom  zdravstvenom negom.

Zahvaljujemo se prijateljima Klinike što imaju razumevanja za naše pacijente i omogućavaju da se obezbede sredstva za rad.

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.