Home News Archive Klinički seminar „Određivanje granica resekcije uz pomoć elektrokortikografije: prikaz slučaja fokalne farmakorezistentne epilepsije“
Klinički seminar „Određivanje granica resekcije uz pomoć elektrokortikografije: prikaz slučaja fokalne farmakorezistentne epilepsije“

U četvrtak 28.11.2013. godine u 13 sati u Slušaonici Klinike za neurologiju biće na

redovnom Kliničkom seminaru prikazan slučaj hirurškog lečenja pacijenta sa fokalnom lezionom farmakorezistentnom epilepsijom uz pomoć elektrokortikografije.

Ovom prilikom biće prikazano prvo korišćenje savremene elektrokortikografije u Srbiji.

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.