Home O klinici Zaposleni Radnici kvartala Radnik I kvartala 2013. – medicinska sestra Maja Aleksić
Radnik I kvartala 2013. – medicinska sestra Maja Aleksić

Maja Aleksić je zaposlena na Odeljenju urgentne neurologije Klinike za neurologiju od 2011. godine. Od pre godinu dana je mentor za obuku novih sestara na ovom odeljenju i do sada je više od deset sestara i tehničara učilo svoje prve neurološke korake od Maje. Svakodnevnim učestvovanjem u edukaciji pripravnika i novoprimljenih koleginica, Maja doprinosi njihovom bržem i stručnijem uključivanju u proces rada.

Maja je osim visoke stručnosti pokazala i izuzetno veliki smisao za timski rad i dragocen je član multidisciplinarnog tima. Aktivno je uključena u pripremu, organizaciju i sprovođenje brojnih medicinsko-tehničkih radnji.

Sestra Maja Aleksić ima i ulogu da obaveštava kolege na odeljenju o mogućnostima kontinuirane edukacije i afirmiše aktivno sakupljanje poena za obnavljanje licence.

Prošla je edukaciju za rad na računaru i rad u Jedinici za akutni moždani udar.

 

Webinari na Internetu

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka, sa početkom u 12 časova, u mesecu stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Detaljnije na ovom linku.

 

Stručni radovi

Spisak stručnih radova zaposlenih na Klinici za neurologiju u periodu od 1981. godine do današnjih dana. Spisak možete pogledati ovde.