Home News Archive Prof. Dr Rigmor Jensen u Beogradu, 24.05.2013.
Prof. Dr Rigmor Jensen u Beogradu, 24.05.2013.

Gost Klinike za neurologiju i Medicinskog fakulteta u Beogradu biće Prof. Dr Rigmor Jensen, predsednica Evropske Federacije za glavobolje (European Headache Federation)

i direktorka Danskog Centra za glavobolje.

Prof. Jensen će 24.05.2013 godine u 11 časova u svečanoj sali dekanata Medicinskog fakulteta u Beogradu održati predavanje pod nazivom “Cluster headache-a clinical challenge” nakon čega će buti promovisana u zvanje Visiting Profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu.

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.