Home News Archive Predavanje Prof Hugues Chabriat, 24.04.2013. godine
Predavanje Prof Hugues Chabriat, 24.04.2013. godine

Poštovane koleginice i kolege,

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na predavanje pod nazivom

„CADASIL and other hereditary ischemic small vessel disease“ koje će u organizaciji Klinike za neurologiju, Društva neurologa Srbije i Medicinskog fakulteta u Beogradu održati Profesor Hugues Chabriat iz Hospitalier Lariboisière-Fernand Widal, Université Paris, Francuska. Predavanje će se održati u sredu, 24. aprila 2013. godine u 12h u Svečanoj Sali Dekanata Medicinskog fakulteta u Beogradu, u okviru Lekcija Klinike za neurologiju.
Profesor Chabriat je istaknuti istraživač u oblasti bolesti malih krvnih sudova mozga, naslednih cerebralnih arteriopatija, retkih uzroka cerebrovaskularnih bolesti i vaskularnog kognitivnog oštećenja. Profesor Chabriat je i koordinator Francuskog Nacionalnog Centra za retke vaskularne bolesti mozga i retine (CERVCO).
Predavanje je akreditovano od strane Zdravstvenog saveta Srbije sa 2 poena za slušaoce.

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.