Home
Način zakazivanja ambulantnih pregleda
There are no translations available.

Poštovani pacijenti,
Molimo Vas da poštujete naše preporuke zbog ograničenih kapaciteta.

Lekari Klinike za neurologiju obavljaju specijalističke i dispanzerske preglede u Poliklinici KCS (polikliničko-dijagnostička služba neurologije, II sprat), dok načelnici odeljenja dispanzerske preglede obavljaju u svojim kabinetima u zgradi Klinike za neurologiju.

Pregledi se obavljaju svakim radnim danom pre podne, prema rasporedu rada.

Urgentni (hitni) pregledi u urgentnoj neurološkoj ambulanti (u zgradi Urgentnog centra) se ne zakazuju, ali je poželjno da je pacijent prethodno već pregledan od strane izabranog lekara ili lekara hitne pomoći kako bi se znala uputna dijagnoza i stepen hitnosti koji treba da se upišu na uputu.

Pregledi koji se obavljaju u zgradi Poliklinike KCS, zakazuju se lično u Poliklinici na CIP-u (prizemlje, šalter 9) ili na telefone: 011-366-3211, 011-366-3958, 011-366-3207, 011-366-3208, 011-366-3214, 011-366-3274. Za zakazivanje je neophodan propisan uput izabranog lekara (pacijenti iz Beograda) ili nadležnog neurologa (pacijenti iz unutrašnjosti / regionalnih centara) sa precizno napisanom neurološkom uputnom dijagnozom zbog koje se pregled traži. Pacijenati iz Beograda prvi pregled obavezno zakazuju i vreme čekanja na pregled je kraće od 30 dana. Prvi pregledi pacijenati van Beograda se ne zakazuju, već se pacijenti primaju na pregled istog dana kada dodju u neurološku prijemnu ambulantu u Poliklinici.

Ambulantni pregledi koji se obavljaju u zgradi Klinike za neurologiju se mogu zakazati lično (šalter u suterenu Klinike za neurologiju) ili telefonom na broj 011-306-4200/lokal 4235 od 13-15h. Za zakazivanje je neophodan propisan uput izabranog lekara (pacijenti iz Beograda) ili nadležnog neurologa (pacijenti iz unutrašnjosti / regionalnih centara) sa precizno napisanom neurološkom uputnom dijagnozom zbog koje se pregled traži.

Pri zakazivanju kontrolnih pregleda (ranije već lečeni pacijenti kod tog lekara) je potrebno da se naglasi kod kog lekara se pregled zakazuje. U svom prethodnom izveštaju neurolg je preporučio vreme za sledeću kontrolu na osnovu dinamike i težine bolesti, a svaki pacijent je odgovoran da sam na vreme zakaže svoj termin, u približnom periodu kada je kontrolni pregled predložen. Za zakazivanje su neophodni prethodni izveštaj neurologa Klinike za neurologiju iz koga se vidi da se traži kontrolni pregled i propisan uput izabranog lekara (pacijenti iz Beograda) ili nadležnog neurologa (pacijenti iz unutrašnjosti / regionalnih centara).

Za preuzimanje uputstva o zakazivanju pregleda u željenom centru Klinike za neurologiju kliknite na jedan od sledećih linkova:

 

Who is online

We have 34 guests online

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.