Home News Archive Kontinuirana medicinska edukacija - Nova era u inflamatorno demijelinizacionim bolestima centralnog nervnog sistema - 15.05.2013.
Kontinuirana medicinska edukacija - Nova era u inflamatorno demijelinizacionim bolestima centralnog nervnog sistema - 15.05.2013.

 

15. maja 2013. godine u Svečanoj sali

 

dekanata Medicinskog fakulteta u Beogradu održaće se predavanja u okviru programa  kontinuirane medicinske edukacije - Nova era u inflamatorno demijelinizacionim bolestima centralnog nervnog sistema. Program je akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Srbije sa 7 poena za polaznike kursa.

Program predavanja mozete preuzeti ovde.

 

 

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.