Home News Archive Uspešno završen proces renoviranja kuhinje na Klinici
Uspešno završen proces renoviranja kuhinje na Klinici

Na Klinici za neurologiju obavljena je rekonstrukcija kuhinje. Kuhinja se sada nalazi na jednom nivou i opremljena je novim radnim površinama, velikom

profesionalnom sudoperom i ormanima za kuhinjsko posuđe. U cilju poboljšanja higijenskih standarda, obezbeđena je i profesionalna mašina za pranje posuđa kod koje završni proces pranja podrazumeva sterilizaciju. U novoj kuhinji Klinike obavlja se porcionisanje hrane, koja se dalje transportuje sistemom zatvorenih kolica na odeljenja do bolesnika. Na ovaj način se postiže visok higijenski nivo i bolja zaštita bolesnika od prenošenja različitih infekcija putem hrane.

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.