Home Nursing Achievements and innovations Neurološke sestre na međunarodnom kongresu o ranama
Neurološke sestre na međunarodnom kongresu o ranama
There are no translations available.

Međunarodni kongres za lečenje rana, održan je 23 i 24. novembra u Beogradu, pod nazivom „HRONIČNE RANE, SAVREMENA TERAPIJA – ODGOVORI“. Cilj Kongresa je promocija savremenih metoda lečenja hroničnih rana i razmena iskustva.

Predavači su bili eminentni stručnjaci iz Danske, Italije, Nemačke, Velike Britanije i Litvanije, kao i stručnjaci iz naše zemlje. U toku Kongresa održani su i edukativni kursevi, sa teorijskom i praktičnom obukom za primenu savremenih metoda lečenja hroničnih rana.

Deo skupa bile su i medicinske sestre Klinike za neurologiju, Kliničkog centra Srbije.
Neurološke sestre su učestvovale sa poster prezentacijom na temu “DELOKRUG RADA MEDICINSKIH SESTARA, KLINIKE ZA NEUROLOGIJU, U ZBRINJAVANJU BOLESNIKA SA DEKUBITALNIM ULKUSOM OBLOGAMA SUPRASORB”.

 

Webinars over Internet

Predvideli smo da se svakog trećeg četvrtka u mesecu, sa početkom u 12 časova, stručnoj i naučnoj neurološkoj javnosti Srbije obrate naši eminentni stručnjaci i predavači sa temama koje su aktuelne i koje zaokupljaju neurološku profesionalnu i istraživačku znatiželju kod nas i u svetu.
Webinari će se održavati u formi kratkih predavanja (20 minuta sa dodatnih 5 minuta za pitanja) u kojoj će auditorijum sačinjavati lekari na specijalizaciji na našoj klinici. Details on this link.

Scientific papers

A list of scientific papers published by the employees of the Neurology clinic since 1981. Complete list can be found here.